Familie, hus og have

Om SteCo.dk

Vi er familiens leverandør når det gælder hus, have, børns udeleg samt havespil til hele familien m.m. Masser af gode produkter, som vi kan stå inde for mht. kvalitet og holdbarhed. Vi har et meget stort program og nedenfor får du en hurtig gennemgang af vore hovedkategorier i shoppen.

 


Hus og have

Med et stort program af kvalitetsprodukter, finder du meget af det du har brug for til indretning af haven. Lige fra udestuer og overdækninger til terrasse og hyggekroge i haven, samt terrassevarmere til de kolde dage. Produkter til at skabe hygge, vækst, læ og ly m.m.

Derudover finder du et stort udvalg inden for målere som vejrstationer, termometre, regnmålere og lignende - både elektroniske og mere analoge af slagsen.

Vi håber du finder lige præcis det du skal bruge til husets udeområder og haven.

Se det store udvalg her >>


Leg ude og inde

Haven er samlingspunktet for familien og specielt til børnene finder du et bredt udvalg - lige fra legetårne, gyngestativer og trampoliner til sjove og spændende køretøjer til timevis af aktivitet ... og alt muligt derimellem. Familiespil er der selvfølgelig også i vores udvalg, hvor du finder fodboldmål, traditionelle havespil m.m. - og til en regnvejrs dag er der også spændende bordspil  m.m. Kort sagt masser af aktivitesskabende produkter til børn og voksne.

Leg er vigtigt uanset om man er lille eller stor - husk at blive ved med at legelaughing

Se udvalget her >>


Hegnsartikler

Her finder du et meget stort program inden for hegn, stolper, låger m.m. til både private haver og erhverv som landbrug m.m. Kvalitetsprodukter til stort set enhver form for hegn og afgrænsning. Lige fra løsninger i metal og træ til ditto i komposit materialer .. eller en kombination af disse.

Udvalget er stort, men vi har forsøgt at dele det op i kategorier som forhåbentlig hjælper dig til at finde lige præcis det du har brug for.

Se det store program her >>


Vi er her for at hjælpe

Hos SteCo er vi håndværkere med mange års erfaring fra byggebranchen og produkterne vi sælger her på siden, ville vi til enhver tid selv købe. Kvalitet er den vigtigste faktor for os - både hvad angår produkter og service - og vi er selvfølgelig klar til at svare på spørgsmål omkring produkterne .. både før og efter en handel.

Vi samler på glade og tilfredse kunder, så kontakt os gerne hvis du har spørgsmål inden du bestiller, vil have hjælp til valget eller lignende.

 

Firmainfo

SteCo
Tønballevej 16, Snaptun, 7130 Juelsminde

Tlf.: 9153 4500
Mail: mail@steco.dk
CVR: 20400633