Familie, hus og have

Returnering og reklamation

Her finder du de nødvendige info i forhold til returnering og reklamation vedr. varer købt hos SteCo.dk. Læs venligst nedenstående, da alting går hurtigere, når det gøres på den rigtige måde.

Vi gør i øvrigt opmærksom på vore generelle salgs- og leveringsbetingelser, hvori du kan finde relevante oplysninger. Se dem her >>


Returnering

Du har selvfølgelig de lovpligtige 14 dages returret på varer købt hos SteCo.dk - og kan returnere inden for denne periode. Dog er det vigtigt at du kontakter os inden en evt. returnering af dit køb.

Anvend venligst vores kontaktformular og skriv hvad det drejer sig om -  så vil vi sørge for at du får de nødvendige oplysninger i forbindelse med returneringen. Dette for at undgå fejl og unødig ventetid ..for dig!

Du har sammen med din faktura modtaget et link til vores returvareseddel, som det er vigtig du printer, udfylder og vedlægger din pakke, så vores lager ved hvorfor pakken kommer og hvad der skal ske.

Du kan hente retursedlen her >>

Du skal selv afholde udgifterne til en evt. returnering ved fortrudt køb.


Reklamation

Du har 2 års reklamationsret på varer købt hos SteCo.dk - og er der sket en fejl i forbindelse med din ordre, har vi sendt en forkert vare, er der fejl på en vare du har modtaget, eller går varen i stykker på grund af en fabrikationsfejl, skal vi have det fikset hurtigst muligt.

Er du i tvivl om det reelt er en fejl, er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Ellers anvend venligst nedenstående formular til din reklamation.

Udfyld felterne og beskriv fejlen nedenstående så vi kan finde din ordre og håntere den korrekt. Vedlæg meget gerne et billede af fejlen, da det letter proceduren væsentligt: